AntoniaInspiration

AntoniaInspiration

Блогът на Тони - психология, мотивация, личностно усъвършенстване, хумор и забава
Featured Image

За мен

Здравейте, аз съм Антония Антонова (или накратко – Тони). Варненка, майка на 2 деца (тийнейджърка и първокласник), служител в отдел „Човешки ресурси и Администрация“ във фирма за морско проектиране и начинаещ блогър.

Опитвам се да живея по-пълноценно и динамично, да намирам време за любимите си занимания и да се радвам на малките неща в живота. Изпитвам искрено любопитство към света около мен и съм привърженик на теорията, че човек се учи цял живот.

В моя блог мисля да споделям информация и мнение по теми, които на мен са ми били интересни в даден период от време, за които съм събирала и синтезирала информация, или са нещо лично преживяно и тествано.

Първоначалната ми идея беше сайтът ми да съдържа само статии и съвети на тема „Психология“, но после реших да не се ограничавам само в тази сфера, а да пиша за всичко, което ме вълнува и за което мисля, че има смисъл да споделя с познати и непознати (включително бизнес, финанси, пътувания, родителство, интересни конкурси и канали, уебсайтове, автори и т.н).

Много ще се радвам статиите, които публикувам, да предизвикат Вашия интерес, да провокират размисли, въпроси и дискусия. Друга част от материалите ще бъдат просто за fun и един по-забавен поглед към забързаното ни ежедневие.

И нека нашето приключение започне сега!

Ако желаете да се абонирате за месечния бюлетин на AntoniaInspiration.com, моля използвайте формата по-долу: